Produse

Metoda tradițională folosită pentru prepararea unui expreso perfect necesită 3 pași importanți – râșnire, dozare și presare – și toate astea înainte de începerea propriu-zisă a preparării cafelei.
Un începător poate greși cu ușurință unul din acești pași, rezultând un produs slab, chiar dacă s-a folosit o cafea de calitate. La polul opus se află monodozele, unde cei 3 pași importanți sunt făcuți deja de către producător, pentru utilizator rămânând doar experiența preparării cafelei.

Cine poate folosi monodoze de cafea?

Monodoze pentru HO.RE.CA Sistemul de monodoze cafea expreso – permite cafenelelor, restaurantelor și barurilor să ofere clienților un expreso de calitate fără ca personalul lor să aibă nevoie de o instruire de specialitate în domeniu.

Monodoze pentru birouri, săli de conferință și săli de așteptare Renunțați la cafeaua instant sau la filtru și oferiți clienților și angajaților, un expreso de calitate, o cafea cu lapte sau un cappuccino fără prea mare efort folosind monodoze de cafea.

Monodoze pentru acasă Din ce în ce mai mulți oameni preferă cafeaua preparată în mod profesionist și își doresc să aibă această experiență și acasă, dar nu întotdeauna își permit costul unui expresor profesional sau nu își doresc să învețe să-l folosească fiind destul de complicat pentru un începător.