Espressoare

GUSTUL UNEI ESPRESSO DESĂVÂRȘIT

FROG REVOLUTION

Espressorul model Frog Revolution este fabricat 100% în Italia.
Espressorul este realizat folosind componente originale care garantează standarde de înaltă calitate.
Datorită dimensiunii rezervorului, aparatul vă permite să introduceți în containerul, special creat, o sticlă cu apă, de maxim 2 litri.
Sistem patentat de decalcifiere rapidă. Termobloc de aluminiu.

Tip espressor: Manual
Alimentare: 220 V
Panou de comanda: Frontal
Dimensiuni: L22cm x A32cm x H40cm
Capacitate rezervor sticla de apa: 1,5/2 litri
Putere: 650W
Greutate: 5,5 kg
Lungime cablu: 1,2
Presiune pompa: 15 bar
Termostat de siguranță

ESPRESSO INTR-O NOUA DIMENSIUNE

BABY FROG

Baby Frog este versiunea mai mica a espressorului Frog, un aparat cu un istoric de productie de peste 20 de ani. Cu farmecul sau retro, dar cu un design captivant, Baby Frog este practic, functional, eficient si mai ales usor de transportat avand si un consum foarte redus de energie.

INOVAȚIE ȘI TEHNOLOGIE

TWIN

Twin este espressorul profesional, dedicat atat pentru segmentul HoReCa cat si pentru locatiile cu trafic mare.
Noul Twin este are un design modern si elegant, frumusetea sa fiind definita de alternarea structurilor de otel lustruit cu finisaje negre din material termoplastic. Espressorul are o latime de 45,5 cm, 45,5 cm inaltime si 43 cm adancime, fiind ideal pentru baruri, restaurante si hotelul.
Versatilitatea modelului Twin este data de cele 2 grupuri separate, care va permit prepararea a doua cafele in acelasi timp. Ambele grupuri sunt alimentate de un bazin de 10 l.

Devino Partener

Cea mai buna Oferta din Piata

Daca ai deja un business in coffee service, distributie sau HoReCa sau chiar daca nu ai experienta dar ai dorinta de munca si dorinta de a avea propria afacere, te asteptam sa ne contactezi. Iti vom pune la dispozitie toata experimenta noastra precum si materialele necesare unei cresteri sustenabile si profitabile.