Companie

Despre noi

Pure Italian Espresso

Mazio Caffe SRL a fost înființată în anul 2009 având ca obiect de activitate producția și distribuția monodozelor de cafea espresso.
În anul 2021, Mazio Caffe a fost achiziționată de Express Caffe SRL, un vechi și experimentat partener, ceea ce ne-a oferit ocazia să dezvoltăm activitatea noastră prin produse și servicii noi oferite distribuitorilor noștri, dar și clienților finali.

Parteneri

Colaborare

Cu ajutorul partenerilor noștri, produsele Mazio sunt prezente în peste 4.000 de locații la nivel național, fie că sunt restaurante, baruri, magazine sau birouri.

HOMICO

Brandul Homico își propune să își lase amprenta în inimile iubitorilor de cafea, aducând pe piață diverse sortimente de cafea, potrivite în diferite momente ale zilei.

EXPRESS CAFFE

Express Caffe se bucura azi de un renume bine meritat și își păstrează în continuare ca principal obiectiv satisfacerea celor mai exigente categorii de clienți.
Prin produsele noastre, în cei 13 ani de experiență, am reușit să dezvoltăm rețeaua de distribuție în 35 de județe, astfel încât acum, în urma experiențelor acumulate, putem să vă oferim produse și servicii ireproșabile.

ISO 22000:2005

CERTIFICĂRI

Standardul de referință combină următoarele elemente cheie, internațional recunoscute, pentru asigurarea siguranței alimentelor de-a lungul filierei agroalimentare până la punctul final de consum: comunicarea interactivă, managementul sistemului, principiile HACCP,  programele preliminare.

Avantajele certificării sistemului de management al siguranței alimentului

furnizarea de produse finale sigure pentru utilizarea în următoarea verigă a lanțului alimentar sau sigure pentru consumatorul final.

evaluarea și aprecierea cerințelor clienților și demonstrează conformitatea cu cerințele agreate mutual de clienți în legătură cu siguranța alimentelor.

comunicarea eficientă cu clienții și celelalte părți interesate de-a lungul lanțului alimentar.

conformitatea cu cerințele aplicabile ale autorității de reglementare în ceea ce privește siguranța alimentelor.

Devino Partener

Cea mai bună Ofertă din Piață

Dacă ai deja un business în coffee service, distribuție sau HoReCa sau chiar dacă nu ai experiență dar ai dorință de muncă și dorința de a avea propria afacere, te așteptăm să ne contactezi. Îți vom pune la dispoziție toată experiența noastră precum și materialele necesare unei creșteri sustenabile și profitabile.