Cea mai bună ofertă din piață!

Pentru oferte și comenzi personalizate sunați la 021.424.11.55


Ce ai face cu banii suplimentari pe care i-ai putea economisii cumpărând de la noi?

Suntem singurii din piață care oferim cadou, pentru fiecare cafea cumpărată, pahar de carton, zahăr și paletă. Fiecare cutie de cafea are inclus în cutie kitul pentru cafea (pahar, zahăr și paletă).

Fără a exista alte condiții sau costuri, oferim clienților noștri experiența unui espresso adevarat oriunde și oricând.

Sistemul de preparare al monodozelor de cafea espresso permite cafenelelor, restaurantelor și barurilor să ofere clienților un espresso de calitate fără ca personalul lor să aibă nevoie de o instruire de specialitate în domeniu.

Monodoze pentru birouri, săli de conferință și săli de așteptare

Renunțați la cafeaua instant sau la filtru și oferiți clienților și angajaților, un espresso de calitate fără prea mare efort folosind monodoze de cafea.

Monodoze pentru acasă

Din ce în ce mai mulți oameni preferă cafeaua preparată în mod profesionist și își doresc să aibă această experiență și acasă, dar nu întotdeauna își permit costul unui espressor profesional sau nu își doresc să învețe să-l folosească fiind destul de complicat pentru un începător; monodozele reprezinta calea către satisfacerea nevoilor tuturor consumatorilor.

Expresoarele pot fi cumpărate sau contractate sub formă de comodat pe o perioadă stabilită de comun acord cu partenerul zonal. Pentru a putea beneficia de un aparat în comodat trebuie să achiziționezi lunar un număr fix de monodoze, pe toată perioada contractuală.
Atât aparatul cât și monodozele vor fi livrate în locația dorită de tine.

articolul următor